Advanced Mobility Services

Hardware- en softwareoplossingen voor het traceren van (niet-)gemotoriseerd materieel, (IoT)-systemen en personen met informatie voor lokale en wereldwijde inzichten.

Advanced Mobility Services biedt zijn klanten slimme oplossingen voor personen en gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde assets op basis van hun locatie. We willen uw alledaagse zakelijke activiteiten verbeteren door waardevolle inzichten en tijdbesparende oplossingen. Daarom bieden wij oplossingen om de zaken die ú belangrijk vindt in beeld te brengen en te bewaken.

Aan onze hardware- en softwareoplossingen ligt uitgebreid onderzoek ten grondslag. Onze producten worden continu verder ontwikkeld op basis van de specifieke eisen en vragen van de markt.

Oplossingen:

We hebben een reeks producten ontworpen voor het bewaken van 'middelen, machines, voertuigen, medewerkers, leveranciers en bezoekers', die we samen 'points of interest' noemen. Deze producten communiceren op een gestructureerde manier met ons online softwareplatform en bieden nuttige informatie, zoals de locatie, werktijden, productiviteit, temperatuur, status van accu, onderhoud en motor, en gebruiksgegevens.

Advanced Mobility Services heeft een unieke positie in de markt verworven en is de enige aanbieder van de volgende oplossingen:

  • Traceren en bewaken van personen, middelen en machines in binnen- en buitenomgevingen;
  • Traceren en bewaken van personen en middelen in ATEX '0'-zones en besloten ruimten;
  • Traceren en bewaken van aangedreven en niet-aangedreven apparaten voor OEM en aftermarket.

Partnership Exact

Advanced Mobility Services heeft sinds 2019 een partnership met Exact ten gunste van de Exact financiele ERP integraties in het AMS-rent platform van Advanced Mobility Services om realtime electronische gegevens uit te kunnen wisselen ter bevoordering van uw financiële processen.