AMS Rent Verhuur software Module: 

Uw verhuur ERP pakket volledig in de cloud het proces van klantbeheer tot reservering van contract tot factuur. 

Nooit meer dubbel gegevens invoeren | Altijd inzicht in je activiteiten | Op tijd en correct factureren | Efficient plannen

Onze verhuur software combineert de recentste behoeften van machine verhuurbedrijven met de nieuwste cloud-softwaretechnologieën. Overal en altijd inzichtelijk.

Volledig ontwikkeld voor het midden, klein en grootbedrijf. Zowel lokaal en-of internationaal te gebruiken door middel van de meertaligheid van deze applicatie. Volledig afgestemd op de activiteiten van de verhuurbranch. In te richten gebruikers rechten tot de activiteiten van uw medewerkers. Aanpasbaar op uw bedrijfsprocessen en eventuele ISO werkstructuren.

Uw gehele verhuurproces van reservering tot en met facturatie gedigitaliseerd. 

  • Planner module
  • Contract module
  • Facturatie module

Planner module:

Digitaal overzicht van uw verhuurvloot middels onze "beschikbaarheidskalender". Waarin in één oogopslag de status "gereserveerd, verhuurd of beschikbaar" van uw verhuurvloot wordt weergegeven. Vanuit de beschikbaarheidskalender kunt u uw reserveringen opmaken en per mail aan uw klant bevestigen. Met vooraankondiging voor transport van uw machine(s) en het bijboeken van accessoires als huur of koopartikel.

 
  • Beschikbaarheidskalender
  • Reserveringen digitaal bevestigen
  • Bijboeken van accessoires en koopartikelen
  • Transport planning
  • Vooraankondiging Transport

Contract module:

Huurcontracten direkt of vanuit reserveringen opmaken op basis van prijzen staffel beheer met mogelijke prijs afspraken. Met definitieve leveringsbon voor transport. Huurcontracten per mail verzenden en digitaal laten ondertekenen door contractant. 

Huurcontract veranderingen: Verlengen, pauzeren en machine wisselen. Huurcontracten afronden met daarbij behorende kosten voor transport en brandstof. Vastleggen van kortingen op klant niveau.


Facturatie module: 

Na of tijdens de huurperiode factureren, automatisch op datum of deelfacturatie op datum. Facturen direkt per mail verzenden. 

Crediteren van fakturen tot op regel niveau. Inzicht in factuur historie per klant. Met koppeling naar een boekhoudpakket is boeken van omzet op machine niveau mogelijk.

 

Kenmerken:

Cloud oplossing, persoonlijke dashboard, CRM eigenschappen, ERP pakket, Iot Integratie, API mogelijkheden, automatische melding opties, duidelijke rapportages, integraties met boekhoud software, omzet boekingen per vestiging en op machine niveau, Uitbreidbaar met IOS en Android Apps met digitaal tekenen.   

 

Opties:

Klanten app. 

Uw klanten kunnen via de app huren, verlengen en afmelden. Klanten hebben inzicht in hun huuroverzicht en huurhistorie. Kunnen een gebruikershandleiding opvragen van de gehuurde machine(s) en schade melden met een foto functie.

Chauffeur/werknemer app.

Met deze app ontvangen zowel interne als externe chauffeurs digitaal hun op-en-afhaalopdrachten. Navigeerfunctie naar machine(s), afmelden van machines en bijboeken van brandstof. Digitaal aftekenen door klant van de leverbon en het melden van schade met foto functie.

 
  • Koppeling met externe personeelsplanning module voor "bemand verhuur" toepassing. 
  • Koppeling met bestaande ERP/boekhoudpakketten.  

Meerwaarde en opties van ons product:

- Volledige GPS en telemetrie integratie
- Geautomatiseerde contract bewaking
- Geofencing incl. automatische meldingen
- Machine gebruik rapportages
- Route historie raadpleegbaar
- Chauffeur/ gebruikers autorisatie
- Koppelbaar met boekhoud/ ERP systemen
- Android en IOS apps beschikbaar
- Mobiel aftekenen
- Instelbaar in diverse talen
- Proces en documentenstroom waarborging
- Automatisch dossier van machine tot klant
- Kwaliteits bewaking door ondehoud en certificaat planner
- Duidelijk beschikbaarheidsoverzicht
- Financiële rapportages 


Uw proces van klantbeheer tot reservering van contract naar levering in nog geen 2 minunten

 Laaste updates:

- Pay as you go beschikbaar
- Automatisch inhuren beschikbaar 2e helft 2019
- Kom langs voor een demo